Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom oponze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar wij zijn geweest! Meer informatie over onszelf en de reis die wij gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Wij zien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Het ultieme doel van onze reis is het Noorderlicht te aanschouwen en tegelijk een fors bedrag voor de stichting 'Doe een Wens' voor de zieke kinderen bijeen te vergaren door sponsoring.
Leuk dat je met ons meereist!
Jan, Evert en Gerrit
wens jullie een hele goede voorspoedige reis toe!!!
hoop dat jullie goede koeling bij je hebben.
Geachte heer Sondervan, beste Jan,
ik las zojuist van je avontuur, waarschijnlijk ben je al onderweg. Ik ben een enorme scandinaviefan, al ruim 35 jaar. De laatste 15 jaar kost het wat meer moeite vanwege mijn ziekte(ms). Ik zit in een electrische rolstoel ondanks de handicap heb ik ook de afgelopen jaren veel in het noorden gereisd. Zo heb ik oa met mijn rolstoel op de Russische grens gestaan, aan de Barentzzee en camperen we nog steeds met de caravan. Tot twee jaar terug ook in de winter. Alles dankzij mijn vrouw, een dijk v..........
Nu mijn vraag, jullie doen wat ik ooit graag wilde, zal mij niet meer lukken, maar ik doe nog veel dus klaag niet. Maar zou je mij wat foto's willen mailen van besneeuwde vlaktes, dicht gevroren fjorden en het noorderlicht. Ik wens jullie een goede, veilige en fantastische tocht, ik volg jullie op de site.
Alexander Reinhard
[email protected]
N.B. Reizen jullie vnl door Zweden en welke campings doen jullie aan?
eerste dag goed door gekomen en al lekker gegeten ?
hebben jullie ook al een slaapplek gevonden of dat nog niet ? heel veel plezier met alles en niet te veel drinken he. en hier gaat alles goed ?
Groetjes marian en Glenn
Heel veel succes toegewenst met jullie avontuur!!
Ben benieuwd naar jullie verhalen en foto's.
framgång!!!!! (Zweeds voor succes)
Pas op voor de alcoholcontrole's met al die wisky aan boord.
Ook Tineke en de kids een goede kerst toegewenst!
Lex en Linda
Heey allemaal,
Veel plezier bij de noordkaap! Rij voorzichtig en doe rustig aan.
We volgen jullie op deze site!
Groetjes Hans, Mary, Sandra, Samantha en Jessica.
goeie moggel
ik wens jullie drie een onvegetelijke tocht
ik hoop dat de tomtom het nu wel doe want door al die telefoontjes had je er bijna zelf een kunnen kopen
ha ha
ik blijf jullie volgen doe en rij voorzichtig en bij extreme kou kruipen jullie lekker tegen elkaar
groeten van wil en co
Wat geweldig zeg, dat we op deze manier mee kunnen reizen met jullie. Een hele ervaring, wij moeten er alleen niet aan denken om in een tentje te moeten slapen met dit weer. Ik moet zeggen dat het hier in het Werkhovense afgelopen zaterdag ook prachtig was met al dat rijp op de bomen en een zonnetje erbij!! In ieder geval 2 dagen kunnen schaatsen.
Wij kruipen weer voor de kachel en tot later........
Liefs van Jochem, Jantine, Arjan, Willemijn en Mark.
Vandaag op jullie site gekeken. Leuk om jullie zo te volgen. heel veel succes in het koude noorden. Wij hopen dat al jullie plannen uitkomen. hou het warm.
groetjes Corrie en Wim.
Oke, dus jullie gaan netjes naar de kerk! Maar eten jullie als zwervers, begrijp ik dat nou goed??? En zijn jullie vergeten een touwtje en een haaknaald in te pakken? Nou, ik ga lekker koffie drinken met je vrouw bij de kachel en gezellige kaarsjes en daarna een lekker wijntje, stappen jullie maar in driedubbele kouwe slaapzakken!! Ik ben echt jaloers op jullie!! Groetjes en tot volgende roddels! Groeten van Martin en Carla
Wat een prachtige ervaring om op deze manier kerstnacht mee te maken. Mooie foto's. Lekker koud! De neus van Jan wordt vast nog een stukje roder. Willen jullie deze neus nog een keer om 00.00 uur op de foto zetten!
Wij wensen jullie nog een prettige kerstdag en veel succes verder.
groeten van de Steenbeekjes
Wij hebben de kalkoen nog niet naar binnen geschoven en jullie hebben de 1e kerstdag al gehad? Er s toch geen tijdsverschil of stiekum toch. Wij hebben marjan en de kids maar meegevraagd naar een vakantie voor Australie, want vinden het wel zo zielig voor hun. We vertrekken vanmiddag. Ik (Cis) ga natuurlijk vooruit met de boot, hoef ik niet te vliegen. Dus tot over een paar maanden dan kom ik samen met sinterklaas weer terug naar Nederland. Dit gaat natuurlijk weer helemaal nergens over. Maar jongens nog veel ijsplezier, jullie liever dan ik. brrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Hoi Bikkels,
Leuk om jullie zo te kunnen volgen, elke dag kijk ik even hoe ver jullie zijn en wat jullie beleefd hebben,hopelijk lukt het morgen om met de auto verder te gaan, wat een slechte wegen en dan in het donker,lijkt mij niks, maar goed jullie hebben goede banden met spikes nu, dus dan moet het goed gaan, rij voorzichtig en heel veel plezier.
Groetjes van de grootste grondbezitter van Odijk!!