Het is bijna zover....
Nog een paar dagen, dan is het zover, vandaag woensdag 19 devember is een leuk artikel in ons gemeentelijke dagblad geplaatst. Het is fijn te zien dat er al veel media aandacht is voor het goede doel van onze reis. Hopelijk wordt er veel geld door de sponsoren bijeengebracht.
tot zaterdagochtend 07.00 uur tijd voor vertrek.
De noordkaap expeditie vrienden
heel veel succes met jullie expeditie en vergeet de hartkeks niet mee te nemen!
We wensen jullie veel succes en hopenlijk laten jullie Gerrit geen kaart lezen want dan kom je een iedere geval niet aan de 7000km maar dan worden het vast iets meer kilometers
Goed initiatief en succes!!
Heel veel succes en goede reis gewenst!
Pas op voor overstekende rendieren want er lopen er echt duizenden!
Hé jongens,
Heel veel succes met jullie reis!! En...natuurlijk ook veel plezier.
Een hele goede en veilige reis toegewenst! En natuurlijk prettige feestdagen aan de Noordkaap.
Goede reis,veel plezier maar rij voorzichtig,zeker met ijsthee op.
heey pappie alles goed hier wel hoor.
Ben je al bevroren???
we missen je heel erg en als je thuis komt mag je ook echt niet meer weg!!!
xxxxjes chantal remco mamma
heel veel plezier,en fijne kerstdagen toegewenst
Geniet er van!!!!
warme knuffels van kate en jools(voor onderweg)
laterzzzzzzzzz!!!!!!
heee mannen
zingen jullie al "we zijn er bijna"
veel plezier en geen lifsters meenemen, die zijn niet te vertrouwen.
weten jullie al wat hart keks zijn??
(dat is rantsoen lichtgewicht brood)
succes Andre Monique Lisanne Dennis en de 5 kippen
Hoi, ik heb al berichten op de mail binnen, eentje die eenboek over Poollicht aanbeveelt, iemand die graag die reis wilde maken maar door de ziekte ms dit niet meer kan doen (hij heeft een verzoek of jullie foto's van het landschap/natuur e.d. naar hem willen mailen.
Hier ook mooie foto's gemaakt, alles wit, was aan het dooien, maar begint nu weer te vriezen. Veel plezier en een warme nacht toegewenst!! groetjes de thuisblijvers
vandaag vernomen van jullie avontuur.
erg spannend en hopenlijk warm te houden als jullie de
tent in gaan vannacht.
een mooi iniatief,veel reisplezier
hee,
vandaag bij tante alie op verjaardag geweest, en je krantestukje gelezen.
veel succes en we volgen jullie.
groetjes je nichtje uit diepenveen
Zitten lekker warm bij de kerstboom met een glaasje Port, zijn jullie al in Scandinavië? Ik hoop dat jullie een goede eerste dag hebben, want de eerste klap is een daalder....... Tip: Wil je in de ochtend lekker warme kleren stop ze in je slaapzak. (soldaathandboek genie). Hebben jullie al besloten wie, wie warm houdt?
Groetjes en hoor van jullie
Hé avonturiers,
Ik wens jullie heel veel plezier en een goede reis toe.
Lekker genieten van alles om jullie heen en natuurlijk jullie einddoel. Geweldig!!!!
Jan.
Hallo jongens, wij willen jullie heel erg veel succes toewensen! Wij leven mee en volgen jullie via de website!
Groetjes van ons!
wat een geweldige reis spanned hoor.
ik ben nog op zoek naar een rendier kunnen jullie en een mee nemen ( het is geen grap )dead or a live
hebben jullie het nog lekker warm? en doet de kachel het goed? heel veel plezier!!
groetjes: theo,ellen,iris,annebel,olly,negro en de vissen
hey mannen,
Wat een avontuur, we wensen jullie heel veel reisplezier en hopen dat jullie je doel bereiken!
(als co tijd had gehad hadhij ook meegewild. ha,ha)
Maar ja nu moet hij Evert waarnemen!
We lezen met jullie mee. groetjes Co & Simone
Jullie hebben mij nog een foto beloofd van Jan met een pegel aan zijn neus! Of hebben jullie mij maar weer voor de gek gehouden. Hebben jullie nog foto's van op het meer? groetjes, Ik moet nu weer aan het WERK!! Jullie reis bekostigen.
he mannen voor mij veel te koud wat jullie doen ,maar wel een uitdaging , hou elkaar warm en vergeet niet de ijsthee voor het slapen gaan . nog veel plezier en de groeten van wilma [collega marian]
hallo snowmannen
wat ben ik jaloers op jullie, de volgende keer ga ik mee oké? groetjes van de kerstman
Hey Gerrit en de rest, heel veel succes met jullie reis, kijk goed uit daar maar geniet vooral van de ervaring en omgeving. hier gaat alles toppie....
groetjes koos en marian