dag 1
heey papie en alle andere jongens alles goed daar hier wel hoor wij gaan vanavond (zondagavond)
et irma en mark en remco en ik en mamma lekker coumetten echt leuk joh!!!en hoe is het bij jullie hebben julliehet al koud???
xxxxxxjes chantal
hallo daar alles gaat nog lekker daar, we zien uit naar de eerste foto,s van jullie reis,wij hopen dat ze net zo mooi zijn als afgelopen zaterdag het weer was in nederland, met al die lagen rijp aan de bomen, zo iets moois bijna nog nooit gezien.doe ze allemaal de groeten daar van ons allemaal, en totna het volgende reisverslag.
Hey bikkels !!!
kunne jullie het nog een beetje met elkaar uithouden of is de stemming al aardig gezakken ? hier gaat het allemaal prima, niet zo koud als bij jullie.
nah nog veel plezier en ik zie jullie over een week of 2 a 3 wel weer ... tenminste dat hoop ik wel voor jullie.
de groeten uit werkhoven !!!
owjah .. ben je de kesrtman al tegengekomen ?
want ik heb hem nog niet gezien in nederland !!
Hoi Jan, Gerrit (jij bent vast nog fam. van ons - ben benieuwd?!) en Evert. Wij volgen jullie reis ook vanuit het warme zuiden (Zuid-Afrika). We wensen jullie veel succes en zijn erg benieuwd naar foto's. Groetjes