Oudjaarsdag
Maandag 31 december 2007, Oudjaarsdag in Zweden!
Gisterenavond waren wij nog in Finland en in dat dorpje waren bijzonder veel Engelse toeristen. In 5 weken had men ca. 5000 gasten ontvangen. Dit was voor ons wat te druk dus vandaar dat wij in Karesuando terecht zijn gekomen.
Lekker geslapen in ons tuinhuisje. Het is vandaag prachtig helder weer en het vriest nu
ca. - 20 graden Celsius. De rit naar Kiruna was bijzonder mooi, prachtig weer, mooie luchten, bevroren meren en nog veel meer. Tegen de middag hebben we rendieren gespot en na enkele pogingen hebben wij ze voor de camera kunnen krijgen. Het fotograferen bij -22 graden Celcius is geen pretje maar geeft wel mooie plaatjes. Als jullie goed op de foto's kijken dan zien jullie nog een heel speciaal dier. Kenners kunnen aan zijn drollen zien wat het is. Als de nood hoog is maakt de temperatuur niet meer uit.
Kiruna zelf is minder leuk als we gehoopt hadden. Het is een echt industrie stadje waar de mensen wonen welke in de mijnindustrie werken. Er is in de omgeving ook veel houtverwerking industrie. Voor de toeristische uitstapjes moet je echt in de omgeving op zoek. Dat gaan wij morgen doen en hopen dat wij het beroemde ICE hotel kunnen gaan bezoeken. Wij hebben in het stadcentrum een hotel geboekt en gaan hier ons Oud en Nieuw vieren. De fles champagne staat al klaar!
Voor degene welke ons via deze site volgen, wat wij ook zeer op prijs stellen want het geeft toch een extra leuk en warm gevoel dat er interesse is en dat men meeleeft, wensen wij allemaal een
Gelukkig Nieuwjaar 2008 II
NEW
YEAR
XXXXXXJES CHANTAL
Haaay mannnen!
alles goed daar in Zweden?
ik wou jullie wat wensen :
HAPPY NEW-YEAR!
en nog veel plezier met het vervolg van jullie reis.
Xxxx MElissaaaa.
Hee pa en de anderen!
GELUKKIG NIEUWJAAR VAST!
We bellen vanaaf nog wel denk ik :)
Kussss Marielle
Hoi mannen,
We zullen vanavond op de vrouwen passen en er een gezellige avond van maken!!
Jullie ook een gezellige avond en een gezond en goed 2008 toegewenst!!!!!
Voorzichtig met vuurwerk, of doen jullie daar nu niet aan?
Héél véél liefs van ons allemaal.....
Jan, Gerrit en Evert, GELUKKIG NIEUWJAAR!!! Ons feesten zit er weer op, wij gaan nu naar bed. Was nog even nieuwsgierig naar verhaal en foto's. xxxx. Marjan
hey mannen, vanuit odijk een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst! gerrit, was dat je nieuwe zweeds door de telefoon, want we konden er weinig van maken.heel veel plezier in het ice hotel en tot de volgende keer. liefs
Hey mannen de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar, veel plezier hoef ik jullie niet toe te wensen, zoals we allemaal op de foto's kunnen zien hebben jullie daar geen moeite mee. Was dit trouwens voor de champagne of erna? groetjes Carla
'hé mannen nog de beste wensen, het viel wel op hoe jullie hebben genoten van het oud en nieuw. Nu weet ik het zeker dat er meer vrouwen in dit gedeelte van zweden zijn als mannen. volgens mij waren de dames wel gelukkig met deze drie wild vreemde mannen met oud en nieuw, en hadden jullie er geen moete mee met deze belangstelling. we proberen het wel goed te praten bij jullie vrouwen. Tip maakt niet al teveel foto's !!!!!!! groeten Ronald,Marion, & kids
Wij wensen jullie een heel gelukkig 2008 waarin hopelijk veel wensen vervuld zullen worden!!!
Goede reis!
Beste wensen voor het Nieuwe Jaar en een goede reis verder